ΔΙΑΒΑΣΑ πως η Τζάκι Κένεντι Ωνάση. Είχε κάνει έρωτα με τους τρεις αδελφούς Κένεντι και πολλούς σταρ του Χόλιγουντ, σύμφωνα με μια νέα βιογραφία…
************************************
* ΜΟΥ ΕΠΕΣΕ λιπόν στα χέρια ενα σπουδαίο βιβλίο με τα…άπλυτα της συχωρεμένης – ψιλόλιγνης μεγαλοκυρίας – των Κένεντυ, Ωνάσηδων και άλλων προσωπικοτήτων..
* ΚΑΙ…ΔΑΓΚΩΘΗΚΑ..
– ΚΟΙΤΑ τι …έχασα αν …πρόσεχα και διάβαζα σωστά τίς΄… βλεφαριές της και τα όσα είπαμε στη συνέντευξη που της πήρα μέσα ένα μαγαζί με αντίκες,όταν την παραμύθιασα πως ήμουνα ο μαγαζάτορας..
* Η κυρία – μας πληροφορεί ο νέος βιογράφος της, το… πήγαινε το γράμμα.
* Και καλά έκανε…Μια ζωή την έχουμε..
*ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ
*******************
*Σχετίστηκε ΓΡΑΦΕΙ, ερωτικά και με τα τρία αδέλφια Κένεντι Πολλά έχουν γραφτεί κατά καιρούς για την ερωτική ζωή της Τζάκι.
Το νέο βιβλίο δίνει μια νέα πληροφορία που σοκάρει. Εκτός από τον σύζυγό της Τζον, η πρώτη κυρία των ΗΠΑ είχε συνευρεθεί και με τα δύο του αδέλφια Μπομπ και Τεντ.
Μετά τη δολοφονία του Κένεντι το 1963, η χήρα σχετίστηκε με τον Ρόμπερτ Κένεντι. Στο νέο αποκαλυπτικό βιβλίο αναφέρεται πως ενώ ήταν ήδη αρραβωνιασμένη με τον Αριστοτέλη Ωνάση, οι σωματοφύλακες της οικογένειας την είδαν γυμνή τυλιγμένη με μια κουβέρτα να ανταλλάσσει παθιασμένα φιλιά με τον Τεντ Κένεντι….
***********
* ΑΛΛΑ έχει και συνέχεια…
* ΚΑΙ αν δεν ήμουν χαζοχαρούμενος, ΟΙ πλάκες στη τρελοπαρεα, εκείνη την εποχή θα ήταν ατελείωτες. ΘΑ μοίραζα,…αυτόγραφα στο Θοδωράκη Ρουμπάνη, στον Φοίβο Ραζή, στον Μπάμπη Μουτσάτσο, στον Μίμη Στεφανάκο, κ.ά.
ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ
*****************
Συνεχίζει ο βιογράφος της, ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΨΕΜΜΑΤΑ,,,
Οι περιπτύξεις της Τζάκι όμως δεν περιορίστηκαν μόνο εντός της οικογένειας Κένεντι.
Οι αστέρες του Χόλιγουντ φαίνεται πως την γοήτευαν πολύ. Έτσι σχετίστηκε με τον Πολ Νιούμαν, τον Μάρλον Μπράντο, τον Γκρέγκορι Πεκ, τον Γουόρεν Μπίτι και τον Φρανκ Σινάτρα.
* Ο Μπράντο στην αυτοβιογραφία του το 1999 είχε αποκαλύψει πώς η Τζάκι ήταν αυτή που έκανε το πρώτο βήμα στη σχέση τους.
* ΕΙΠΕ, «Όταν εγώ δεν το τολμούσα, πήρε την κατάσταση στα χέρια της και μου έκανε τη μαγική ερώτηση:
– Θα ήθελες να περάσουμε μαζί τη βραδιά;»
* Σε άλλο βιβλίο για την Τζάκι αναφέρεται πως ενώ ακόμα ζούσε στον Λευκό Οίκο, είχε σχετιστεί και με τον χορευτή Ρούντολφ Νουρέγιεφ.
* Αυτο είναι περίεργο…ΤΙ έγινε, “έπαιζαν …κωλιές ;
Η Τζάκι Κένεντι Ωνάση πέθανε τον Μάιο του 1994 σε ηλικία 64 ετών, νικημένη από τον καρκίνο. …

* ΤΙ ΑΛΛΟ να γράψω …Έβαλα όσο …χιούμορ διαθέτω
* ΑΛΛΑ για να πούμε και του ” στραβού το δίκιο”
* ΤΩΡΑ που μου άνοιξε τα μάτια το βιβλίο και ο Μάρλον Μπραντο…
* ΑΚΟΜΑ ΔΑΓΚΩΝΟΜΑΙ..